It is currently Wed 16 Jan, 2019 16:55


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]
Author Message
PostPosted: Wed 02 Mar, 2011 16:46 
MCS-crew

Joined: Mon 05 May, 2003 20:33
Posts: 8134
Location: Ystad
Läs nedanstående INNAN du erbjuder biljetter till försäljning. Brott mot nedanstående regler kommer ovillkorligen resultera i omedelbar avstängning från forumet.

I dagarna släpps biljetterna till The Big 4 i Göteborg i sommar där Metallica kommer uppträda, och av erfarenhet vet vi att alla tyvärr inte kommer få tag på biljetter i rätt antal, på rätt platser, osv.

Av erfarenhet vet vi även att vissa kommer ha biljetter över att sälja. Det är helt ok, saker kan alltid inträffa som gör att man plötsligt sitter med biljetter över.
Vad som däremot INTE är ok är att annonsera ut biljetter till grova överpriser här på forumet.

För om det finns något vi verkligen hatar här på forumet, så är det folk som köper biljetter enbart för att kunna tjäna pengar på stackars fans som inte lyckats få tag på biljetter. Vi villl inte på något sätt stödja dessa individer och deras bedrägliga metoder, och kommer göra allt för hålla dessa borta från forumet. Därför gäller följande om du har biljetter att sälja och vill annonsera ut detta på forumet:

- Pris: Maxpris för en biljett är 200 kr över inköpspris, dvs max 750 eller 895 kr.

- Antal: Max 4 biljetter per person. Inte per användarnamn.

- Både pris och antal måste tydligt anges i annonsen.


- Alla inlägg som handlar om köp, försäljning eller byta av biljetter ska postas i "Säljes" eller "Köpes & bytes". För att hålla kvalitén uppe på forumet är det inte tillåtet att lägga in annonser om biljetter - varken köpes eller säljes - i redan existerande trådar som handlar om konserterna i allmänhet.

- Det är inte heller tillåtet att kontakta användare privat genom något av forumets funktioner, för att därigenom erbjuda biljetter i strid mot reglerna om pris eller antal. Om du som användare blir kontaktad av någon som erbjuder biljetter till överpris, eller fler än fyra biljetter, skulle vi vara otroligt tacksamma om du meddelar oss detta omgående.

- Att posta inlägg som enbart hänvisar till företag eller annonser där biljetter säljes till överpris, eller där fler än fyra biljetter säljes, är inte tillåtet.

- Företag eller representanter för företag som säljer biljetter får inte annonsera på forumet. Om så sker accepterar säljande företag, i och med publicering av annons, att Metallica Club Scandinavia fakturerar företaget aktuell annonskostnad, i dagsläget 10.000 SEK exkl. moms per annons, och binder sig till att betala detta inom 10 dagar från mottagande av faktura.

- Metallica Club Scandinavia kommer radera alla inlägg som bryter mot ovanstående regler samt stänga av aktuell användare på obestämd tid.

Reglerna i korthet:
Max 200 kr över inköpspris och max 4 biljetter per person, oavsett om det gäller annonser i forumet, erbjudande om försäljning i privata meddelanden till användare, eller länkar till andra annonser/auktioner. Inget spammande. Ej tillåtet för företag att annonsera.

Frågor om försäjning av biljetter besvaras av Jesper - jesper@metallica.nu

_________________
Image
Hvornår smager en Tuborg bedst?
Hver gang!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net